Kategorier
Uncategorized

Hvordan bruke GOOGLE ADS: 12 STEG

Vi er utrolig avhengig av Google da vi søker etter produkter/tjenester som vi trenger, eller søker etter destinasjoner og steder for å finne på noe i hverdagene våres. Når vi søker etter produkter/tjenester, bør de være godt synlige slik at man kan lett finne fram det man søker etter. Google Ads hjelper deg med å få flere besøk på nettsiden din, slik at du blir mer synlig for publikum. Samt får du muligheten til å øke trafikken på nettsiden, og kan også treffe nye kunder. I dagens innlegg skal jeg vise stegvis hvordan man lager en kampanje i Google Ads, og jeg skal relatere til bloggen min.

(Skjermbilde fra Google Ads)
  1. Opprett Konto

Først og fremst, hvis du har en konto i Google Ads kan du logge inn med det, eller så må du opprette en konto i Google Ads.

2. Hva er hovedmålet deres til kampanjen?

Her må du bestemme deg for hva ditt hovedmål er med annonseringen. Deretter velger du et av alternativene som passer best for din nettside eller bedrift.

(Skjermbilde fra Google Ads)

3. Hvor betjener du dine kunder?

Her skal du velge hvor du betjener dine kunder. Velg et av alternativene som passer best for din bedrift.

(Skjermbilde fra Google Ads)

4. Oppgi bedriftsnavnet ditt

(Skjermbilde fra Google Ads)

5. Legg ved URL til nettsiden din

Her kan du legge inn linken til nettsiden din. Husk at linken må være av forsiden til nettsiden din, slik at de kommer direkte på hovedsiden til å starte med.

(Skjermbilde fra Google Ads)

6. Godkjenning

Google gjennomsøker nettsiden du har lagt inn. Her kan du sjekke ut hvordan nettsiden din blir vist på datamaskin og mobilenhet.

(Skjermbilde fra Google Ads)

7. Skriv inn annonsetekst

Her skriver du inn annonsetekst. Viktig at du oppsummerer kort og godt hva din nettside driver med, slik at de viktigste detaljene kommer frem.

(Skjermbilde fra Google Ads)

8. Legg inn søkeord

Her skriver du inn korte ord/stikkord som passer til din nettside.

(Skjermbilde fra Google Ads)

9. Annonser på riktige steder

Her kan du velge hvor du ønsker å annonsere din nettside. Du velger ut riktige steder som passer ditt nettsted best. I mitt eksempel har jeg valgt å annonsere i hele Norge.

(Skjermbilde fra Google Ads)

10. Bestem budsjett

Her kan du enkelt justere budsjettet du ønsker å sette og resultater du ønsker å oppnå.

(Skjermbilde fra Google Ads)

11. Se over kampanjen og godkjenn

Nå er kampanjen din satt opp slik du ønsker. Se nøye gjennom før du går videre og dobbeltsjekk om alt stemmer av informasjonen du har oppgitt. Se gjennom skrivefeil.

(Skjermbilde fra Google Ads)

12. Bekreft betalingsopplysningene og send inn

Da har du kommet til siste steg. Fyll inn riktig betalingsinformasjon, og send inn kampanjen. Her kan du til og med velge å få tilsendt resultater av kampanjen slik at du kan følge med.

(Skjermbilde fra Google Ads)

FERDIG!

Gratulerer, da har du opprettet en kampanje ved hjelp av Google Ads. Dette vil hjelpe deg med å få mer trafikk på nettsiden din, og evnt skaffe nye kunder. I mitt tilfelle ønsker jeg å synliggjøre meg for potensielle arbeidsgivere og meddele min erfaring som student.

Håper du fikk nytte av dette innlegget!

Kilder:

https://ads.google.com/intl/no_no/getstarted/?subid=no-no-ha-aw-bk-c-bau!o3~Cj0KCQjwwLKFBhDPARIsAPzPi-KpbacImbMOjzK5TSOSdr6F1yh340Z1mCI7sn0ECc_dXAHXzUpXf5gaAkgNEALw_wcB~116542081618~kwd-94527731~11853311507~486564218839&utm_source=aw&utm_medium=ha&utm_campaign=no-no-ha-aw-bk-c-bau!o3~Cj0KCQjwwLKFBhDPARIsAPzPi-KpbacImbMOjzK5TSOSdr6F1yh340Z1mCI7sn0ECc_dXAHXzUpXf5gaAkgNEALw_wcB~116542081618~kwd-94527731~11853311507~486564218839&gclid=Cj0KCQjwwLKFBhDPARIsAPzPi-KpbacImbMOjzK5TSOSdr6F1yh340Z1mCI7sn0ECc_dXAHXzUpXf5gaAkgNEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Bildene er skjermbilder fra Google Ads.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *